top of page

Over ons

Autobedrijf Decleir BVBA, gevestigd langs de Oostendestraat 258 te 8820 Torhout bij Brugge, is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar Renault ervaring. Persoonlijk contact en een correcte service zijn al 4 generaties lang de motor van onze groei. De onderneming werd gesticht door Eddy en Geert Decleir in het jaar 1983. Dit nadat ze reeds meerdere jaren ervaring hadden opgedaan in het bedrijf van hun grootvader Alidor en vader Henri Decleir dat gevestigd was in Kortemark.

Als officieel verdeler van de merken Renault & Dacia kunt u steeds bij ons terecht voor het volledige gamma personen- en bedrijfswagens, dit zowel nieuw als occasie Renault en Dacia. Ook in ons Total tankstation bent u welkom.

Onze doelstelling is de klant een complete service aan te bieden. Naast de verkoop van nieuwe en occasie wagens staan wij ook paraat voor onderhoud, herstellingen en koetswerkherstellingen van alle merken.

Een ervaren team van mechaniekers en carrossiers staan tot uw dienst. Om uw mobiliteit te garanderen tijdens onderhoud en herstelling, kan u gebruiken maken van een uitgebreid vervangwagenpark en een taxi-service. Ook in verlofperiodes blijven wij geopend zodoende een permanente service te kunnen garanderen.

Van kleine kras tot ongevalschade, wij zijn erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling van uw dossier.

In ons uitgebreid magazijn kunt u dan weer terecht voor de aankoop van officiële Renault en Dacia onderdelen. Wij verwelkomen u graag in een aangename en familiale sfeer. Met het hele team dragen wij kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.

TOONZAAL

ATELIER

PASSION FOR SERVICE

Decleir is uw partner voor een occasie Renault of Dacia in de regio Brugge - Torhout

bottom of page