top of page

Naverkoop

VOOR UW TWEEDEHANDS OF NIEUWE RENAULT OF DACIA IN DE REGIO TORHOUT

Autobedrijf Decleir in Torhout (Brugge) werkt ook als autowerkplaats.

Regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften zorgt ervoor dat uw wagen perfect blijft presteren en in optimale conditie blijft. Wij adviseren u dan ook om onderhoud van uw auto uit te laten voeren bij een officiële 

Renault / Dacia verdeler. Als officiële verdeler kennen wij uw wagen tot in de details. Zo kunnen wij snel en vakkundig alle onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Het ontbreekt de autogarage ook niet aan hoogwaardige technologische apparatuur, zoals onder andere een remmentestbank, uitlijnapparatuur, een diagnosestation, enz...

dienst naverkoop

BANDEN

Uw banden zijn de schoenen van uw wagen. En net zoals u beter loopt op goede schoenen, rijdt uw Renault / Dacia ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld uw rijgedrag en het seizoen.

Advies en keuze

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw voertuig in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van de constructeur in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw wagen.

Winterbanden
Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C daalt, zijn winterbanden aan te bevelen, ook op een droog wegdek. Omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij voor u de zomer- en winterbanden van uw Renault of Dacia op de geschikte momenten. In de tussentijd zorgen wij voor stockage van uw andere set.
Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw wagen? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw wagen hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw Renault.

KOETSWERKHERSTELLINGEN IN ONZE AUTOGARAGE

Ongeval/ Koetswerkschade
Als officiële verdeler kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van de schade aan uw wagen.
Zo kunnen wij de taxatie en de financiële afwikkeling voor u verzorgen.
Veel verzekeringsmaatschappijen suggereren zelf een schadeherstelbedrijf, maar dat is geen verplichting: u mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Daarbij heeft een officiële Renault /Dacia verdeler toch altijd net iets meer ervaring met uw wagen dan een universeel herstelbedrijf.
wij zijn erkend hersteller voor de meeste verzekerings-maatschappijen. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling van uw dossier.
Bij schadereparatie aan een wagen is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw wagen na de reparatie weer even mooi en - zo mogelijk nog belangrijker - weer even veilig is als vóór het ongeval.

Spot repair
Kleine beschadigingen aan uw wagen, bijvoorbeeld door steenslag of door een opengeslagen portier van een naast u geparkeerde wagen, kunnen met spot repair worden hersteld in onze autowerkplaats. Onzichtbaar en snel. Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Gegarandeerd.

Voorruit snelle reparatie
Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een ster, kan de ruit vaak eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar worden gerepareerd met een speciale hars. Het is wel noodzakelijk dat u dit zo snel mogelijk laat repareren om doorscheuren of indringen van vocht te voorkomen. Graag zijn wij u van dienst voor het repareren van uw ruit. Bovendien kunnen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar.

Voorruit vervangen
Kan de ruit van uw Renault of Dacia niet meer worden gerepareerd, dan kunnen wij volgens de fabrieksvoorschriften een nieuwe ruit monteren in uw wagen. Uiteraard met originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bent u gegarandeerd van de juiste tint in uw voorruit.

Ook in de naverkoop kan u van ons uitgebreid dienstenaanbod genieten. Een ervaren team van mechaniekers en carrossiers staan het jaar rond tot uw dienst. Om uw mobiliteit te garanderen tijdens onderhoud en herstelling, kan u gebruiken maken van een uitgebreid vervangwagenpark en een taxi-service. Ook in verlofperiodes blijven wij geopend zodoende een permanente service te kunnen garanderen.

Daarnaast is er op deze locatie eveneens een Total-tankstation.

ONZE EXTRA TROEVEN

Bandenhotel

Butlerservice

Vervangwagen

Autobedrijf Decleir in Torhout (Brugge)

Autowerkplaats & autogarage met full service

bottom of page